16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

З 25 листопада у Ліцеї № 51 розпочався захід «16 днів проти насильства». За перший тиждень відбулися наступні події:

26 листопада учні 1-4 класів взяли участь у акції «Наші долоньки проти насилля». Діти вирізали свої долоньки з гаслом «Ми проти насильства» та вивісили їх на стінах першого поверху.

16day01

29 листопада для учнів всієї школи пройшла акція «Синя стрічка проти насильства», до якої долучилися всі бажаючі, пов’язавши стрічку на руку.

16day0230 листопада для учнів 9 класів президент шкільного парламенту провела онлайн- квест «Як не стати жертвою торгівлі людьми». Діти завдяки своїм гаджетам могли спробувати влаштуватись на роботу у віртуальному просторі. Від їх рішень залежало вдало вони впораються з цим завданням чи потраплять в руки до шахраїв.

16day0301 грудня школярі долучилися до флешмобу «Червону стрічку носять небайдужі», також для учнів 8 класу спеціаліст з кабінету «Довіра» провела лекцію з використанням відео матеріалів до всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та відповіла на запитання.

16day04

16day0402 грудня практичним психологом для учнів 3-А класу був проведений тренінг «Я за безконфліктне спілкування», метою якого було навчити дітей конструктивній комунікації один з одним та толерантному ставленню до оточуючих.

16day0603 грудня у Ліцеї 51 для учнів 7 класів відбулася зустріч з представником клубу волонтерів Херсона до дня волонтерів який святкується 5 грудня. Діти дізналися про особливості волонтерської діяльності та можливості які вона надає, також взяли участь у вправі, яка була спрямована на розвиток групової діяльності та вміння комунікувати один с одним.

16day07

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica