НОВА ЗБІРКА ХЕРСОНСЬКИХ ПИСЬМЕННИКІВ

У Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара було презентовано літературно-художню антологію творів херсонських авторів «Степова симфонія».

Було дуже цікаво послухати авторське виконання херсонськими письменниками тих творів, які увійшли до збірки. Перед запрошеними на захід шкільними бібліотекарями та вчителями української мови і літератури виступили такі митці слова як Василь Загороднюк, Назар Діброва, Микола Каляка, Анатолій Кичинський, Валерій Кулик, Олена Маляренко, Василь Мелещенко, Олег Олексюк, Людмила Степаненко, Наталія Чернишенко.

А ще кожна шкільна бібліотека отримала в подарунок примірник книги для свого навчального закладу.  Тож і в нашому бібліотечному центрі тепер є художнє видання з прозовими та поетичними творами херсонських письменників, їх фотографіями та творчими довідками про них.

IMG 20200115 091748

Це видання стане надійним помічником вчителям для підготовки та проведенні уроків з літературного краєзнавства, а учням для підготовки повідомлень про творчість херсонських письменників і просто одержання задоволення від прочитаного.

IMG 20200109 155712

Під час автограф-сесії письменники Василь Загороднюк, Валерій Кулик, Олег Олексюк та Людмила Степаненко поставили свої автографи на збірці з побажаннями вчителям і учням НВК № 51 добра і життєвих гараздів.

IMG 20200116 131709

Хай доля Ваша ДОБРО лише сіє,
Хай серце Ваше у роботі спіє.

Олег Олексюк

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica