АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Шановні батьки!

Навчальний 2019-2020 навчальний рік добігає кінця. Ми отримали багато запитань від Вас щодо завершення навчання, у зв’язку з чим надаємо відповіді.

Користуйтеся, будь ласка, електронними засобами зв’язку, якщо немає нагальної потреби відвідати заклад. У разі відвідування навчального закладу – дотримуйтеся правил та карантинних заходів, маскового режиму. Попередньо повідомте адміністрацію або класного керівника про ваш прихід.

Дата завершення навчального року – 29 травня.

До 25 травня буде проведено підсумкове оцінювання та виставлені річні оцінки.

Навчальний матеріал з предметів залишиться на блогах вчителів і у будь-який час влітку до нього можна звернутися, щоб повторити ту чи іншу тему, покращити свої знання.

Підручники залишаються у учнів до вересня. Якщо Ви бажаєте здати підручники або художню літературу у бібліотеку – зверніться до класного керівника.

Зарахування – без проведення конкурсних випробувань:

  • до 1-х класів – до 30 червня. Наразі відбувається електронна реєстрація учнів на сайті НВК.
  • до 5-х класів – до 15 червня. Списки будуть опубліковані на сайті НВК. До кінця червня можуть зараховуватися учні інших навчальних закладів – у разі наявності вільних місць.
  • до 10-х класів – з 12 по 15 червня. У серпні, за наявності вільних місць можливе зарахування у разі наявності вільних місць.

12 червня за окремим графіком відбудеться вручення документів про освіту учням 9- класів та сформовано 10 клас.

З 25 червня розпочнеться державна підсумкова атестація у формі зовнішнього незалежного оцінювання учнів 11 класів. По завершені оформлюються свідоцтва про закінчення навчального закладу.

По завершенні навчального року оформлюються табелі навчальних досягнень учнів та за потребою можуть бути надані в електронному вигляді. Паперовий табель можна отримати у вересні.

Свято Останнього дзвоника скасовано.

У разі вибуття учнів із закладу – необхідно зв’язатися із класним керівником, погасити можливу заборгованість перед бібліотекою (підручники та художня література), написати заяву та надіслати на електронну пошту приймальні Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Після оформлення відповідних процедур, Вас буде повідомлено про час отримання документів.

Дякуємо за плідну спільну роботу під час дистанційного навчання у березні-травні. У разі виникнення питань звертайтеся на електронну пошту приймальні Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

З повагою,
адміністрація НВК № 51.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica